Tävling 2023

 

 

TÄVLING!

Genom att följa oss på facebook/instagram, dela detta inlägg samt tagga två personer har du möjlighet att vinna ett medlemskap i Föreningen för Lotsbåten Ilse och få segla i Fjällbacka skärgård med denna fantastiska båt, värde 200:-. Du vinner även ett ex av boken ”Lotsbåten Ilse från Väderöarna” värd 200:- Vinnare dras den 31 maj. Självklart behöver du inte var med och tävla för att bli medlem, du är välkommen som medlem när som helst.

Som medlem bidrar du till att lotsbåten Ilse från Väderöarna – en 115-årig K-märkt seglande skönhet med Fjällbacka som hemmahamn – förblir en tillgång för bygden även i framtiden. Du kan göra detta genom medlemskap i Föreningen för ILSE och/eller med gåvor.
Medlemsavgift per år: 200: -/person, tom 18 år 100:- kr och 500: -för företag.  Bankgiro 310-6820  —  Ange namn, epost-adress och/eller din postadress —  Du/Ni är som medlem välkomna att delta i våra seglingar på kvällar och helger .

Vi arrangerar seglingar i Fjällbacka skärgård tisdagar och torsdagar. Har vi möjlighet seglar vi även söndagar till Väderöarna. Andra spännande evenemang såsom Nordiska skutträffar och längre utflykter görs årligen.

Skicka också ett e-post med Dina/Era uppgifter: Namn, E-post, Adress, Telefon till info@ilse.se så att vi fortlöpande kan informera om vår verksamhet och våra aktiviteter!
Som medlem får du vara med på våra medlemsseglingar. Håll utkik på hemsidan. Vill ni vara med och segla nå’n gång, maila eller ring oss gärna!

Föreningen för Lotsbåten ILSE söker även fler kvalificerade och erfarna skeppare för att kunna fortsätter att erbjud medlemmarna kvällsseglingar samt söndagsseglingar till Väderöarna.
Är du en erfaren seglare som är intresserad och vill hjälpa till att hålla igång seglingarna kontakta :
Lars Landelius tel. 070-6384888 eller larslandelius7@gmail.com

Är du nyfiken på att se Ilse? Gå förbi Richters brygga i Fjällbacka. Där kan du se henne och även läsa lite mer om henne. Har du tur finns även någon av oss i besättningen där.